Oosterse Martial Arts en Healings...

Contact

Kasteeldomein Herlaer
Herlaer 17
2270 Herenthout

GSM: +32 (0)491 33 53 98
Tel: +32 (0)14 519511

E: queeste@telenet.be

Bankgegevens:
IBAN BE 71 0689 0608 1269
Belfiusbank

Inschrijven nieuwsbrief

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) is A Queeste of Energy wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt, lees dan onze: Privacy verklaring

AVG *
voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.
* verplichte velden
Please wait

Order of St. Stanislas

ST STANISLAS

Spirituele Therapie

 

De mens en alle levende wezens, bestaan uit meer dan 1 kleur, meer dan 1 resonantie,
meer dan 1 wording.

RighdenVanuit haar voormoederlijke bloedlijn,van genezers, gebedsgenezers, kruidenvrouwen, met als gekendste 'Mie Broos' uit vorselaar ,haar bedovergrootmoeder, bezit wj christ zowel de aangeboren gave als de doorgegeven kennis van healing en energie.

Als ingewijde in de oude en Authentieke Ketu spiritualiteit van West-afrika, Woji Christ Wicca, Als HIGH PRIESTRESS  WICCA of the Snakes of Avalon, Wichcrafting en op haar pad in het Oosten als BOEDHISTISCHE SHAOLIN KUNG FU BLACK BELT  SIFU -master, als geiinitieerde in het WERELDMEDICIJNWIEL in de Bergen van UTAH  en de ZUID AMERICAANSE SPIRITUALITEIT ;

Op zoek naar iedere bevrijding van je “IK” , kijkt Wj.Christ mee in uw cirkels van zijn, en gaan we de therapie en/of behandeling of ritueel aanwenden die overeen-stemt met de cultuur, riten en geneeswijzen van de tijden en culturen, waarin uw energie geblokkeerd is, en van waaruit uw potentie dus terug vrij kan stromen;

De ervaring en kennis van WOJI CHRIST WICCA  reikt over de verschillende werelddelen, en van daaruit brengt ze u de kennis en kunde die zij zelf vanuit haar initiaties, zoektochten en diepere ontpooiing op haar nimmer aflatende pad naar de verdere kernen van bewustzijn, heeft verworven en ontplooid.

ChristTromWj.Christ als Sjamaanse Priesteres in het koude Siberische Altai, ingewijd door “Slaba, Sjamaan en beschermer van de Belucha berg, the Holy mountain van de Sjamaanse Spirits en the Baba Stones, de Heilige inwijdingsstenen en begraafplaats sinds oeroude tijden.

Het ALTAI gebergte is het oudste gebergte op aarde en de mummies die momenteel vrijkomen uit het opgewarmde gletjer ijs zijn, wetenschappelijk vastgestelde, de oudste menselijke overblijfselen op aarde gevonden. Volgens de overlevering van de Sjamanen van Siberie was de eerste mens een Altaier en de eerste Sjamaan van de belucha Berg. Altai betekent ‘no time”, AL-TIJD, het centrum van “ZIJN”

 

Als ingewijde in de oude en Authentieke Ketu spiritualiteit van West-afrika, Als High Priestress of the Snakes of Avalon, Wichcrafting en op haar pad in het Oosten als Boedhistische Shaolin Kung Fu master,
Wj. Christ leerdde zowel van Proff. Olga Karitidi als van de Siberische sjamaan “Slaba” zelf, op haar tocht doorheen Siberie en haar toelating op de Belucha berg, de Aloude geneeskunsten van de Echte Sjamaanse Kunde en Kennis, welke worden aangewend tijdens de Spirituele healingen en begeleidingen.

Initiatie in de Authentieke Ketu-Sprits van het West-Afrikaanse binnenland, brengt Wj. Christ naar de oeroude natuurkrachten en hun bewegingen tot diep in de menselijke wegen. Deze oorspronkelijke kennis is erkend door het WORLD UNESCO in 2005 en wordt ook als zodanig beschermd. Wj. Christ is op 23 juni 2010 ingewijd en kan haar kracht en kennis voor uw genezing aanwenden. Eenmaal per jaar kan u, na een inteakgesprek te mogelijkheid hebben om met Wj. Christ, naar de spirits te reizen en daar ter plaatse de feesten mee te vieren.

CHRIST10-2Vanuit een Bloedlijn van natuurlijke genezers, met als overgrootmoeder “Mie Broos” gekende gebedsgenezeres en Kruidenvrouw uit Vorselaar, (waar een boek en standbeeld ter ere van haar kennis en werk geplaatst is), biedt Wj. Christ u een pallet van authentieke kennis van de oude en nieuwe Wicca rituelen en magie van onze eigen Keltische en Gallische cultuur, alsook de toepassing van deze leefwijzen en geneeswijzen. Wj. Christ is gekend als Christ Wicca, de Hogepriesteres van de Circle of the Golden Dawn , en geiinitieerd bij de “Snakes of Avalon” in Avebury op 31 oktober.


Cursus in “De Cirkel” wordt  wekelijks gegeven door WOJI CHRIST WICCA

In samenwerking met Proff. Archeoloog Abdel Haleem en zijn connectie met de medisci en kenners van Midden Oosterse oliën als geneeskracht en parfumkunde, nodigt Wj. Christ u uit op haar tochten doorheen Egypte en hun geneeskrachtige werking voor u. Waarover meer in “Travel to Inspiration”
Wj. Christ geeft wel haar kennis en geneeswijzen van de magie van het Oude Egypte aan u door in prive begeleidingen en in cursussen.
Zie >> agenda

Als Boedhistische master in Kung fu en Taiji, leert Wj. Christ u de kracht van Meditatie en de diepgaand innerlijke rust die totaal bevrijdend is. Meditatie kan voor u zowel persoonlijk als in groep aangeleerd worden alsook de therapievorm. Wj. Christ is tevens de grondslaglegger van Meditatie voor doven en gehoorgestoorden en de daaruitvoortkomende therapievorm.
Meditatie wordt maandelijks aangeleerd en begeleid door Wj. Christ en wekelijks door haar medewerksters over gans Belgie.
Zie >> agenda