Oosterse Martial Arts en Healings...

Contact

Kasteeldomein Herlaer
Herlaer 17
2270 Herenthout

GSM: +32 (0)491 33 53 98
Tel: +32 (0)14 519511

E: queeste@telenet.be

Bankgegevens:
IBAN BE 71 0689 0608 1269
Belfiusbank

Inschrijven nieuwsbrief

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) is A Queeste of Energy wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt, lees dan onze: Privacy verklaring

AVG *
voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.
* verplichte velden
Please wait

Order of St. Stanislas

ST STANISLAS

Prive psychoanalyse en therapie

 

VOOR RAAD, ANALYSE, BEGELEIDING EN/OF THERAPIE, OOK KINDERTHERAPIE


PSYCHOANALYSE/ PSYCHOTHERAPIE/ HOLISTISCHE THERAPIE

Als klassiek gevormde psychoanalyste van de psychiatrische patiënt en als karakteranalyste, kan u op privé consult bij Wj.Christ terecht met al uw vragen omtrent levensmoeilijkheden, psychische problemen en/ of emotionele blokkades. We bespreken tijdens het intakegesprek samen welke therapie/ begeleidingsvorm voor u het best geschikt is en in welke frequentie. Dat kan zowel de klassieke psychotherapie zijn als andere holistischer wijzen om tot harmonie van lichaam en geest te komen.

 

DUIKTHERAPIE/ WATERTHERAPIE/ AQUAMEDITATIE

De duiktherapie beoogt de patiënt te bereiken in zijn essentie van fundamenteel aanwezig veiligheidsgevoel, of indien de ziekte haar oorsprong heeft binnen het prenatale, het foetale of het conceptionele, daar via de waarneming van de reactie's en symptomen, de therapie te starten.
Het werk van Wj.Christ wordt beschermd door haar Proff. Emeritus Steven De Batselier zaliger en de zeer gerenomeerde autoriteit, Dr. Neuropsychiater Karel Ringoet, zelf voorloper en uitvinder van de nu internationaal erkende duiktherpaie en de verrijkende vernieuwende kennis van de psyche.

WATER THERAPIE/AQUA MEDITATIE brengt u tot diepe innerlijke rust en naar uw essentiele basisveiligheid, waar -indien er prenatale afflictie's blijken te zijn -we ook via deze behandelingswijzen, het ziektebeeld opmerken en behandelen.

ChristZee2