Contact

Kasteeldomein Herlaer
Herlaer 17
2270 Herenthout

GSM: +32 (0)491 33 53 98
Tel: +32 (0)14 519511

E: queeste@telenet.be

Bankgegevens:
IBAN BE 71 0689 0608 1269
Belfiusbank

Inschrijven nieuwsbrief

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) is A Queeste of Energy wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt, lees dan onze: Privacy verklaring

AVG *
voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.
* verplichte velden
Please wait

Order of St. Stanislas

ST STANISLAS

Laszlo Olah, Wonderkind en Violinist

 

HAND-IN-HAND met A QUEESTE OF ENERGY gaan onze gasten, kunstenaars, projectwerkers, wetenschappers en al wie met open HART en HAND, A Queeste of Energy creƫert tot wat het is ... een bloeiende stuwende en sturende internationale vereniging voor humanitair, medisch/wetenschappelijk en projectwerk.

Laszlo Olah 

Laureaat van de Nationale Muziekwedstrijd van Dexia Bank "AXION CLASSICS 2003", discipline viool.

laszlo_olahLaszlo Olah, een subliem violist die de hoogste trappen van professionaliteit heeft behaald. Hij deed Conservatoriumstudies aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel en te Gent en studeerde af met summa cum laude als "Meester in muziek".
In 2003 werd hij laureaat aan de Nationale Muziekwedstrijd van Dexia Bank, "Axion Classics" met het nooit eerder toegekende eindresultaat van 98%.
Hij treedt op in binnen- en buitenland als solist, met orkest, in kamermuziekverband, en als concertmeester. Hij heeft een zeer veelzijdige muzikale bagage en een groots muziekrepertoire.
Wij zijn dan ook zeer verheugd en dankbaar voor zijn medewerking t.v.v. onze projecten en stellen hem daarom graag onder de bescherming van de "Orde van Saint Stanislas" en van "Ivzw A Queeste of Energy".

 

Note: any disclosure, copying, distribution or taking any action in reliance of the contents of this information is strictly prohibited and may be unlawful.