Oosterse Martial Arts en Healings...

Contact

Kasteeldomein Herlaer
Herlaer 17
2270 Herenthout

GSM: +32 (0)491 33 53 98
Tel: +32 (0)14 519511

E: queeste@telenet.be

Bankgegevens:
IBAN BE 71 0689 0608 1269
Belfiusbank

Inschrijven nieuwsbrief

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) is A Queeste of Energy wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt, lees dan onze: Privacy verklaring

AVG *
voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.
* verplichte velden
Please wait

Order of St. Stanislas

ST STANISLAS

De Kernkracht van uw Energetische Pad

 

Specifieke prive en groepstrainingen die het avontuur aangaan met u en grenzen.

Grenzen die we zetten hebben tweeërlei oorsprong:

pic005De natuurlijke overlevingsmodus vanuit ons wonderlijk werkende oer brein of... en met deze gaan we op weg... de gecreerde grenzen, aangeleerde reflexen, vanuit angsten, emotie's opvoedingsstrategieën.

Deze angsten blokkeren ons optimaal functioneren en het verder evolueren. Ze beperken ons vanuit ons brein, vanuit codes en lichaamsfunctie's, en leven ons leven.

Op verantwoorde, maar avontuurlijke wijze, gaan we met u op pad, die grensen ontmoeten, confronteren, oplossen.
Het wezenlijke van uw energetische zijn, ligt voorbij de barrières van bepaald gedrag, door opvoeding, cultuur, tijdsgeest, leefomstandigheden etc…

Alle bereikbare blokkerende angsten en grenzen die uw reaktiepatronen en diepe psyche voor u geconsolideerd, geaccepteerd en geïntegreerd hebben, worden door u terug geconfronteerd met uw wezenlijke “Zelf”.

 

IMG 6424


Een avontuur naar uw zelf, onder de begeleiding van Wj. Christ en ons team, een moedige en accurate stap naar bevrijding en vreugde.