Contact

Kasteeldomein Herlaer
Herlaer 17
2270 Herenthout

GSM: +32 (0)491 33 53 98
Tel: +32 (0)14 519511

E: queeste@telenet.be

Bankgegevens:
IBAN BE 71 0689 0608 1269
Belfiusbank

Inschrijven nieuwsbrief

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) is A Queeste of Energy wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt, lees dan onze: Privacy verklaring

AVG *
voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.
* verplichte velden
Please wait

Order of St. Stanislas

ST STANISLAS

Experimenten en Zoektochten

 

FOUNDER van BETTER FLY COACHING/TRAININNGS

Reeds zeer jong experimenteerde Woji Christ, zowel in de natuur met haar energie en contacten en haar paranormale waarnemingen. Als via zeer jong haar fysieke en psychische waarnemingen via Yoga en meditaties, die ze urenlang kon volhouden, steeds verder zoekend naar de grenzen ..en verder ...van haar eigen bereikbare energie en waarneming. Op fysiek niveau ging ze steeds verder via haar opleiding in Olympisch keurturnen.

Op 11-jarige leeftijd ondervindt ze in een confrontatie dat zowel haar waarneming als haar reakties “anders” zijn dan bij de “gewone” doorsnee medemensen, en begint ze voor zichzelf een zoektocht naar “wie ben ik” en “wat is er anders”.
Lees verder >>

Superhoogdagen voor Topacademie Sifu Walter Toch

Geslaagd als EERSTE VROUW , NIVEAU 3 hoogste niveau van shaolin Kung fu (zeldzaam) want van honderden leerlingen STUWEN maar één kleine elite door naar de TOP volgens de Traditionele manier die Sifu Walter Toch toepast. Heeft  de LANGE WEG afgelegd en GESLAAGD:

CHRIST OLYSLAGERS  6 februari 2012

VAN HARTE PROFICIAT !

 

Walter Toch

P1000410_SmallP1000419_Small